Tietosuojaseloste

Liikenneterveys Oy:n Tietosuojaseloste 

Tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen henkilötietojen käsittelyssä rekisterinpitäjänä toimii Epic Autokoulu Oy (2551291-8). Jäljempänä löydät tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietoja. Jos mieleesi herää kysymyksiä, joihin et löydä vastausta tästä tietosuojaselosteesta, voit olla yhteydessä Epic Autokoulu Oy:n tietosuojavastaavaan: tietosuoja@epicautokoulu.fi 

 

Asiointi verkkosivuillamme 

Ostaaksesi haluamasi palvelun verkkosivuiltamme, pyydämme sinua täyttämään ilmoittautumislomakkeella vaaditut henkilötiedot. Täytetyt tiedot tallentuvat oppilasjärjestelmäämme. Näiden tietojen perusteella kirjaamme sinut asiakasrekisteriimme, sekä välitämme tarvittavat tiedot teoriaopintojen suorituksesta Ajovarmalle sähköisesti. Lisäksi pyydämme maksutietojasi riippuen siitä, minkä maksutavan valitset. Valitessasi Klarnan maksutavan ja syöttäessäsi maksutiedot Klarnan palveluun, tietoja ei tallenneta meidän järjestelmäämme. Tietoja ei tallenneta Epic Autokoulun järjestelmiin myöskään siinä tapauksessa, jos päätät antaa verkkoselaimen muistaa maksutietosi. 

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste, säilyttäminen ja poistaminen: Henkilötietojen keräämisestä ei ole sinulle haittaa. Pyynnöstäsi voimme poistaa kaikki henkilötietosi järjestelmästämme, lukuun ottamatta tietoja, jotka meidän on säilytettävä kirjanpitolain mukaisesti. 

Asiakaspalvelumme palvelee useissa kanavissa. Jos olet meillä asiakkaana, käytämme asiakkuustietojasi palvellaksemme sinua mahdollisimman tehokkaasti. 

 

Yhteydenotot asiakaspalveluun 

 

Puhelut, sekä sähköpostiviestit asiakaspalveluun 

Kun otat meihin yhteyttä puhelimitse, asiakasneuvojamme hakee tietosi puhelinnumerollasi, tai pyytää sinulta lisätietoja yhdistääkseen tiedot sinun asiakkuuteesi. Asiakasneuvojamme kirjaavat myös järjestelmäämme ne tiedot, joita asian mahdollisessa jatkokäsittelyssä saatetaan tarvita. 

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste, säilyttäminen ja poistaminen: Katsomme että kanssamme käytävän viestinnän tallentamisen oikeusperuste on oikeutettu etumme huolehtia asiakassuhteesta. Joissakin tilanteissa meillä on myös lakisääteinen velvollisuus tallentaa tietoa asiakassuhteestasi. Tällainen tilanne on esimerkiksi palvelustamme tekemäsi reklamaatio. 

 

Kolmannen osapuolen alustojen avulla tehty analysointi ja markkinointi 

Epic Liikenneturva Oy tekee yhteistyötä mainosverkostojen kuten Googlen, Metan ja Snapchatin kanssa, voidaksemme tarjota sinulle kiinnostavaa mainontaa, sekä tietoja kampanjoista näillä alustoilla. Tällaisten alustojen kautta tapahtuvaan markkinointiin liittyy profilointia ja segmentointia. Segmentoinnilla tarkoitetaan, että mainokset kohdennetaan ryhmiin, joilla on samoja ominaisuuksia, kuten alue ja ikä. Profiloinnilla tarkoitetaan, että sinulle saatetaan näyttää mainoksia aiempien kiinnostuksenkohteidesi perusteella. Mittaamme ja analysoimme mainontamme tehokkuutta eri alustoilla. 

Kun käytät verkkosivuja, ne keräävät sinusta ja kiinnostuksenkohteistasi tietoja anonyymisti. Näitä tietoja kerätään sivustollamme vain, jos olet sallinut sivuston evästeet. Tällöin tiedot sivuilla tekemistäsi klikkauksista ja katseluista välitetään kolmansille osapuolille. 

Epic Autokoulu Oy ei tallenna evästeiden avulla kerättyjä tietoja. 

 

Kameravalvonta Epic Autokoulu Oy:n toimipisteillä 

Epic Autokoulu Oy:n toimipisteillä on käytössä tallentava kameravalvonta. Kameravalvonnasta ilmoitetaan toimipisteiden ovilla erillisillä tarroilla. Valvonnan tarkoituksena on varmistaa asiakkaidemme, henkilökunnan, vierailijoiden, sekä omaisuutemme turvallisuus, sekä toimia simulaattorivalvonnan työkaluna oppilaiden ohjauksessa. 

Tarvittaessa kameravalvonnan kuvamateriaalia käsittelevät aluepäälliköt, simulaattorivalvojat, kalustopäällikkö, sopimusperusteinen turvallisuushenkilöstö sekä viranomaiset. 

 

Kameravalvonta ajotuntien aikana

Tarvittaessa Epic Liikenneturva Oy pyytää asiakkaalta kirjallisen suostumuksen ajotuntien videokuvaamiseen. Videokuvauksen tarkoituksena on mahdollistaa asiakkaan ajokyvyn arviointi lääkärin toimesta. Videomateriaalia ei jaeta eikä julkaista muille kuin ajokykyä arvioivalle lääkärille. Tarpeettomiksi käyneet tallenteet hävitetään Epic Autokoulu Oy / Liikenneterveys Oy:n rekisteristä.